L'Ajuntament reforça els equips de neteja viària per la caiguda de fulles


Temes relacionats

La uaSC alerta sobre l'empitjorament de la neteja viària als districtes i barris ( 5/des/14)


  • Comparteix:

Els equips de neteja viària s'han incrementat durant la tardor / Foto: Santcugat.cat

Els equips de neteja viària s'han incrementat durant la tardor / Foto: Santcugat.cat

El servei d'escombrada s'ha reforçat aquesta setmana amb dos equips de neteja viària a causa de la caiguda de fulles i de les pluges dels últims dies. Aquest reforç se suma als tres equips que van incorporar-se a principis d'aquesta tardor per donar suport als set equips de neteja de la ciutat.

A mesura que ha avançat la tardor, els equips de neteja de la via pública han passat de set a 12. Cada equip està format per una màquina escombradora, un conductor i un peó. La prioritat d'aquests equips és retirar les fulles que s'acumulen sobre els embornals per facilitar l'evacuació de l'aigua. Una vegada acabi la temporada de caiguda de fulles, l'equip de neteja viària tornarà a estar format per set equips.

Les queixes de la uaSC
L'Ajuntament ha emès aquest comunicat l'endemà que la uaSC transmetés les queixes d'associacions de veïns amb relació a la disminució de la periodicitat de la neteja viària. La uaSC també denuncia que, després d'una pluja forta, la brigada municipal passava per les zones afectades per recollir les fulles i netejar els embornal i que això ara no es produeix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.