Uns 465.000 vehicles abandonen l'àrea metropolitana en l'operació sortida


  • Comparteix:

Les retencions són les principals incidències de l'operació sortida del pont de la Puríssima / Foto: ACN

Les retencions són les principals incidències de l'operació sortida del pont de la Puríssima / Foto: ACN

El Servei Català de Trànsit (SCT) calcula que uns 465.000 vehicles s'han desplaçat des de l'àrea metropolitana de Barcelona en l'operació sortida del pont de la Puríssima, que ha arrencat aquest divendres a les tres de la tarda. La sortida s'ha desenvolupat amb algunes retencions, especialment a la C-58, l'AP-7 i en les zones de muntanya.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat per aquest pont uns 1.750 agents, un helicòpter, un avió bimotor i equips mòbils d'informació viària i de senyalització a carretera per garantir la seguretat dels conductors. El dispositiu estarà operatiu fins dilluns a les dotze de la nit, quan es donarà per tancada l'operació tornada.

El Servei Català de Trànsit preveu que l'operació retorn es concentrarà principalment a les dotze del migdia i a les deu de la nit, les hores en què s'estima que hi haurà més afluència de vehicles que tornaran a l'àrea metropolitana de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.