Cervesa Artesana & Co exporta les seves activitats pel Vallès


Temes relacionats

La cervesa artesana i la música 'dance' es fusionen a la plaça de la Vila (29/jun/14)

Cervesa, degustacions i disfresses protagonitzen el 1r Carnaval Cerveser ( 1/mar/14)


  • Comparteix:

Els organitzadors asseguren que seguiran oferint el SantQbeer Festival a la ciutat

Els organitzadors asseguren que seguiran oferint el SantQbeer Festival a la ciutat

L'entitat santcugatenca Cervesa Artesana & Co, responsable del festival SantQbeer, està expandint les seves activitats arreu del Vallès. La primera cita és a Cerdanyola del Vallès, on organitza la 1a Fira Gastronòmica i de Cervesa Artesana, que tindrà lloc dissabte i diumenge vinents.

Cervesa Artesana & Co obre les fronteres de Sant Cugat i organitzarà fires gastronòmiques arreu del Vallès. El president de l'entitat, Guim Jané, assegura que l'èxit que la fira té al municipi ha fet exportar aquest model a altres localitats.

Guim Jané

Després de l'èxit de Sant Cugat estem buscant altres enclavaments. L'Ajuntament de Cerdanyola ens ho va proposar i pensem que la idea pot funcionar a altres zones del Vallès.


El cap de setmana vinent tindrà lloc la primera cita, a Cerdanyola del Vallès, on es combinaran mercats artesans amb actuacions musicals. Una novetat que també s'hi implantarà és la cursa de cambrers, una activitat que vol implicar els comerços i els bars de la ciutat i que, si funciona, s'aplicarà en altres mostres.

L'entitat santcugatenca també organitza festes temàtiques al voltant de la cervesa al barri barceloní de Gràcia, del 19 al 23 de desembre, i a Barberà del Vallès.

Jané ha destacat que, tot i quedar-se'ls petita, no obliden que Sant Cugat és la ciutat on han iniciat tots els projectes ara fa dos anys. Per això, mantindran el SantQbeer Festival durant la Festa Major i el mercat cerveser del mercat Torreblanca durant el Carnaval.

Guim Jané

A Sant Cugat seguirem fent el Carnaval cerveser al mercat Torreblanca i la fira de Festa Major. És el nostre poble, d'aquí hem sortit i aquí volem seguir.


L'entitat santcugatenca ha recordat que l'objectiu d'aquestes trobades és proporcionar als ciutadans festes populars i introduir el mercat artesà al consum cerveser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.