Pim Pam Pum participarà a la Marató de TV3 amb l'encesa d'un cor gegant


  • Comparteix:

Pim Pam Pum encendrà fanalets en forma de cor per a la Marató de TV3

Pim Pam Pum encendrà fanalets en forma de cor per a la Marató de TV3

Pim Pam Pum participarà en la Marató de TV3 aquest diumenge amb l'encesa d'un cor gegant que tindrà missatges d'ànims adreçats a les persones que pateixen malalties cardíaques. L'acte començarà a dos quarts d'onze del matí a la plaça d'Octavià i tindrà activitats com contes, cantada de nadales i actuacions de l'Esbart.

Els santcugatencs podran deixar els seus missatges de suport per a la Marató de TV3 durant tot el matí a la plaça d'Octavià. A més, els ciutadans podran assistir a diferents actes. A dos quarts d'una i a les cinc de la tarda, els més petits podran gaudir de la representació de contes, i a dos quarts de dues del migdia i dos quarts de sis de la tarda un grup de cantants interpretarà nadales per als assistents.

El moment més culminant de la jornada arribarà a un quart de set, quan l'Esbart Sant Cugat acompanyarà amb les seves actuacions l'encesa de fanalets en forma de cor gegant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.