14 entitats socials de Sant Cugat busquen microdonacions d'un euro a Teaming


  • Comparteix:

Totes les entitats socials de Sant Cugat poden crear el seu grup a Teaming

Totes les entitats socials de Sant Cugat poden crear el seu grup a Teaming

La plataforma solidària de micromecenatge Teaming, amb seu a Sant Cugat, fa una crida a la participació de les empreses, persones i entitats de la ciutat. Actualment, Teaming recapta microdonacions mensuals d'un euro a més de 40 països i espera arrelar amb força a Sant Cugat, on 14 entitats socials han demanat finançament per als seus projectes.

Totes les entitats socials que ho desitgin poden crear un grup en aquesta xarxa de micromecenatge, que es nodreix de les donacions mensuals d'un euros que fan grups de treballadors d'empreses i grups d'amics. Els usuaris poden escollir el destí de la seva aportació, que es resta de la nòmina o d'un compte bancari.

A partir d'aquests dimecres es posarà en funcionament el portal teaming.santcugat.cat, on els usuaris podran crear grups i presentar projectes.

Les 14 entitats socials i la resta de projectes de la ciutat que han creat un grup són les següents:

- Amics del taller Jeroni Moragas

- AVAN Sant Cugat

- Assadega'm

- Coordinadora Cavis

- Associació Infinits Somriures

- Associació Catalana per al Parkinson Sant Cugat

- Associació protectora d'animals 'El Cau Amic'

- Fans de la Linda de 'El Cau Amic'

- Fundació Privada Sant Medir

- Ateneu Santcugatenc

- Sant Cugat amb el Poble Saharaui (SCAPS)

- El món de prop

- Cooperativa Estel

- Centre Ocupacional Taller de Jeroni Moragas

- Fundación Doctor Ivan Mañero

- Petits Musics del Món

- Yachana-huasi - La Escuelita

El creador i impulsor de Teaming, Jil van Eyle, admet que el seu projecte encara es troba en fase de creixement a la ciutat i espera que aviat arribi a un gran nombre d'entitats socials, empreses i ciutadans.

L'Ajuntament col·labora amb la implantació del projecte Teaming i treballadors del consistori participen amb un grup de donacions des del març. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha lloat la visió local de Teaming i la seva labor per connectar la societat i les entitats santcugatenques de forma solidària.

La directora d'AVAN Sant Cugat, Laura Perea, assegura que Teaming els ofereix un canal per difondre el seu projecte i facilita les donacions.

La responsable del Departament d'Administració i Comercial de Sant Cugat Consulting, Leticia de Ponga, recorda que les empreses tenen un deute amb la societat que es pot retornar a través de propostes com la de Teaming.

Teaming Sant Cugat ha realitzat un vídeo explicatiu per captar entitats socials, persones i empreses que vulguin participar a la plataforma:



Teaming va néixer el 1998 i al 2011 va experimentar un gran creixement gràcies a la seva plataforma online, que li va obrir les portes a més de 40 països. Actualment, Teaming compta amb participació d'un miler d'empreses i 3.280 grups de donants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.