L'Ajuntament estudia enquestar les famílies sobre les zones d'escolarització


  • Comparteix:

Alumnes al gimnàs de l'escola Gerbert d'Orlach / Foto: Santcugat.cat

Alumnes al gimnàs de l'escola Gerbert d'Orlach / Foto: Santcugat.cat

L'Ajuntament i el Consell Escolar Municipal es plantegen enquestar les famílies per conèixer el seu posicionament sobre l'actual distribució de les zones d'escolarització a Sant Cugat. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha explicat a Cugat.cat que la consulta en cap cas seria vinculant ni serviria per prendre decisions que puguin afectar el curs vinent.

Salat ha recordat que fa tres anys van haver de canviar el mapa escolar de la ciutat a instàncies del departament d'Ensenyament de la Generalitat. Això va provocar que Sant Cugat passés de les set zones tradicionals a les dues actuals. Una decisió que es va prendre d'un curs per l'altre i és per això, assegura Salat, que la proposta pretén conèixer les motivacions de les famílies a l'hora d'escolaritzar els seus fills quan arriben a P3 i a secundària per si s'escau fer canvis per a futurs cursos.

Esther Salat

Én una enquesta que es faria sense ànim de canviar res. Si les famílies ens diuen que els sembla perfecte com està ara no es canviarà, però si ens diuen que potser s'haurien de plantejar canvis, ho valorarem.


Les respostes ajudarien a saber si la ciutat necessita tenir una única zona escolar, si finalment la Generalitat donés el vistiplau, o bé mantenir les actuals dues però amb una divisió diferent.

Salat assegura, però, que la proposta està en una fase embrionària i que si finalment es tira endavant no s'ha decidit quan s'enquestarà les famílies ni a quines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.