El doctor Gilbert Taglang tria la UIC per impartir un curs sobre fractures d'ossos


Temes relacionats

La UIC posa en marxa un institut de recerca sobre medicina regenerativa (20/nov/14)

La UIC enviarà material odontològic donat per Proclinic a un hospital de Kinsasha (24/jul/14)

La UIC signa un acord de col·laboració amb Phibo Dental Solutions (10/jul/14)


  • Comparteix:

El curs, pioner a l'Estat espanyol, ha tingut lloc a Sant Cugat / Foto: UIC

El curs, pioner a l'Estat espanyol, ha tingut lloc a Sant Cugat / Foto: UIC

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha acollit aquest dimecres el primer curs a l'Estat espanyol destinat a practicar les principals tècniques d'enclavat per tractar fractures d'ossos. Impartit pel doctor Gilbert Taglang, l'inventor del sistema més utilitzat en aquest àmbit pels traumatòlegs i cirurgians, el taller ha tingut la participació de 30 professionals vinguts de tot l'Estat espanyol.

Aquesta mena de sessions tenen lloc habitualment a Estrasburg. En aquesta ocasió, però, Taglang ha visitat Sant Cugat per impartir la primera sessió de tot l'Estat espanyol en què s'ha abordat la seva tècnica. Es tracta del sistema d'enclavat Gamma 3, que està especialment indicat per als trencaments de maluc, fèmur, tíbia o húmer.

Aquests curs també ha tingut l'objectiu de mostrar als professionals les darreres novetats a l'hora de tractar aquest tipus de fractures complexes, i així aconseguir una millor recuperació. Aquestes lesions són especialment freqüents en les persones grans i la intenció és idear cirurgies i tractaments poc invasius per al cos.

El cargol Gamma 3, creat al 2004, és el més utilitzat en l'àmbit mundial i ja té més de 2,5 milions d'implantacions a l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.