Sant Cugat se suma a La Marató de TV3 amb una vintena d'activitats solidàries


  • Comparteix:

Representants de les diferents entitats col·laboradores / Foto: Localpres

Representants de les diferents entitats col·laboradores / Foto: Localpres

Una quinzena d'entitats, escoles, clubs esportius i empreses organitzarà 20 activitats per a La Marató de TV3 d'aquest diumenge, dedicada a les malalties del cor. La melé del Club Rugby Sant Cugat i la cursa Sumant Capacitats de Valldoreix són algunes de les propostes solidàries que s'han preparat, també destinades a conscienciar la ciutadania sobre la importància de tenir una vida saludable per prevenir problemes cardiovasculars.

Sant Cugat no faltarà a la seva cita amb La Marató de TV3 d'enguany. 15 entitats representants del món associatiu, escolar, empresarial i de salut de la ciutat organitzen, al llarg del desembre, un conjunt d'activitats per animar els santcugatencs a participar en aquesta iniciativa solidària a través de diverses propostes lúdiques.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha recordat que l'objectiu de tots aquests actes també ha de ser el de fomentar una vida saludable per prevenir incidents relacionats amb el cor.

Susanna Pellicer

La Marató té la vessant econòmica però també la part de donar informació per prevenir malalties del cor.


Entitats culturals com l'Ateneu i la Fundació Itineràrium; associacions esportives com el Club Rugby Sant Cugat, l'Eurofitness i el Club Gimnàstica Sant Cugat; empreses com Accenture; i entitats de salut com l'Idcsalud Hospital General de Catalunya i Mútua Terrassa són les responsables de les activitats que es duran a terme.

Alguns dels seus representants han explicat a Cugat.cat el significat de la seva aportació i què implica participar en La Marató.

Participants

La melé avança a base de força i unió. / És una oportunitat de col·laborar amb les malalties del cor. / Cada setmana neixen 15 nens amb cardiopaties.


Valldoreix també posarà el seu gra de sorra a La Marató i ho farà a través de la vessant esportiva. La cursa Sumant Capacitats, que tindrà lloc el mateix diumenge, servirà perquè les persones amb necessitats especials també demostrin la seva vocació esportiva.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha posat en valor la tasca solidària dels valldoreixencs.

Josep Puig

Cada any participem en La Marató amb diferents actes. Enguany hem avançat una mica més.


De la seva banda, l'escola Ferran i Clua organitzarà aquest divendres un muntatge musical solidari amb els alumnes del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.