Els veïns del carrer de la Creu anul·len els actes de Sant Jordi per la manca de subvencions


  • Comparteix:

La galeria Canals està situada al carrer de la Creu.

La galeria Canals està situada al carrer de la Creu.

L'Associació de Comerciants i Veïns del carrer de la Creu ha decidit anul·lar els actes que tenien previst organitzar per Sant Jordi per manca de recursos econòmics. L'associació denuncia que l'Ajuntament no ha destinat cap subvenció per finançar la programació d'aquest barri, i adverteix que si la situació no canvia també podrien anul·lar les activitats de Festa Major.

Una signatura de llibres d'autors santcugatencs, un espectacle infantil i un recital poètic-musical són les activitats anul·lades, que s'havien de celebrar al carrer de la Creu el dia 23 d'abril a partir de les 6 de la tarda. L'associació de Comerciants i Veïns d'aquest barri es queixa de la manca de subvencions per part de l'Ajuntament. Ho explica Josep Canals.

Josep Canals

Si no hi ha subvenció, no hi ha actes. Ningú se'n cuida, del nostre barri.


L'associació de veïns del carrer de la Creu assegura que va presentar la petició d'ajuda econòmica en el termini adequat i de forma correcta, i no entén perquè ara l'Ajuntament els nega la subvenció. Josep Canals.

Josep Canals

Vam presentar la sol·licitud a Hisenda, tenim el paper segellat. Però no hem rebut la subvenció del departament de Cultura de l'Ajuntament i diuen que no els consta que hagi entrat la petició al registre.


Els veïns del carrer de la Creu asseguren que, si no reben les subvencions de l'Ajuntament, també anul·laran els actes previstos per la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.