La plaça d'Ausiàs March tindrà una nova àrea de joc infantil al gener


  • Comparteix:

Una de les estructures que s'instal·larà

Una de les estructures que s'instal·larà

La plaça d'Ausiàs March, a Mira-sol, disposarà d'una nova àrea de joc infantil al gener. Aquest nou terreny tindrà tres estructures circulars pensades per a infants i joves d'entre cinc i 14 anys. El cost de l'àrea és de 48.700 euros.

La nova zona de joc infantil estarà ubicada a tocar del Mira-sol Centre. Aquesta àrea estarà formada per tres estructures circulars, que subministrarà l'empresa Kompan, guanyadora del concurs d'adjudicació. Les estructures seran:

- Una cúpula model Explorer: inclou una xarxa, troncs i passarel·les per afavorir el joc col·lectiu dels infants i joves. L'estructura té forma de cúpula amb elements que promocionen les activitats motrius.

- Un gronxador gegant situat en una estructura de cúpula.

- Un anell gegant model Supernova negra i groga: aquesta estructura circular està pensada per estimular el joc col·lectiu. Hi poden jugar nens i nenes de diferents edats.

El consistori ja ha iniciat els treballs de condicionament previ, com la delimitació de l'àrea, el desbrossament del terreny, el moviment de terres i l'aportació de sorra. Aquesta nova zona no forma part de cap dels quatre grans lots per renovar les àrees infantils de la ciutat, presentats al novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.