Les caramelles surten de nou al carrer esperant més participació


  • Comparteix:

Les corals han cantat a la plaça Octavià

Les corals han cantat a la plaça Octavià

Les corals centenàries La Lira i La Unió han dut les tradicionals caramelles al carrer aquest diumenge, i dilluns de Pasqua. El repertori d'havaneres, valsos, sardanes i cançons populars s'han escoltat als carrers més cèntrics, al Monestir, Ràdio Sant Cugat i l'Ajuntament, on desenes de persones s'han afegit a la cantada.

Malgrat que a causa de les vacances hi ha hagut poca participació en la cantada de Caramelles, una de les cites tradicionals de Setmana Santa, el mestre Andreu Recasens, director de la Coral centenària Lira, ha fet una valoració molt positiva de l'acte.

Andreu Recasens

Ha anat molt bé, hem cantat havaneres, valsos i sardanes. Les cançons més serioses les hem reservat per les parades que hem fet a algunes cases particulars.


Les corals han cantat davant d'algunes cases particulars, i han fet el recorregut pel casc antic de la ciutat cada una pel seu compte, però han coincidit en diversos punts com el Monestir després de la missa, a la una del migdia, i a l'Ajuntament, on han estat rebuts amb un petit aperitiu.

Aquests visites són una tradició centenària que, en el cas de La Lira, es remunta al 1872. Un dels membres de la Societat Coral La Lira, Josep Garrell, explica quin és el secret per mantenir aquesta tradició viva durant tant de temps:

Josep Garrell

Mantenir la tradició i les ganes de fer les coses és el que ens ha permès continuar amb aquesta iniciativa


Malgrat que no hi ha hagut sorpreses en el repertori, la coral La Lira ha fet un homenatge al compositor Ortega Monasterio, traspassat aquest any, interpretant l'havanera 'El meu avi', arranjada i popularitzada pel músic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.