Els santcugatencs es gasten fins a 120 euros en Mones de Pasqua


  • Comparteix:

Els santcugatencs han omplert les pastisseries de Sant Cugat

Els santcugatencs han omplert les pastisseries de Sant Cugat

Les pastisseries de Sant Cugat s'han convertit en un bullidor de gent aquest Dilluns de Pasqua, que ha registrat vendes de mones superiors a l'any passat. Les mones de xocolata, nata i fruita han estat les protagonistes d'aquesta celebració, en què els ciutadans s'han gastat quantitats que han arribat fins als 120 euros.

Cues de gent a les pastisseries i els forns de pa de la ciutat. Aquesta ha estat la fotografia del matí del dilluns de Pasqua, que ha portat a molts ciutadans ha avançar el seu retorn vacacional per celebrar la tradicional diada.

Els santcugatencs s'han decantat enguany per les mones de xocolata, fruita i nata, tot i que tampoc han oblidat les peces de crema i trufa. Com sempre, les figures de xocolata i els guarniments han estat el principal atractiu d'una jornada, protagonitzada pel peix Nemo i el mag Harry Potter, així com els televisius Shin-Chan i Les Tres Bessones. Ingredients necessaris per garantir l'èxit del dilluns de Pasqua:

Santcugatencs

Hem comprat la tradicional mona amb els pollets i les plomes


La majoria dels ciutadans no s'han queixat pel preu de les mones, que aquest any tenien un preu mig de 30 euros el quilo. Les despeses dels ciutadans no han estat minses, ja que algunes pastisseries han registrat compres per valor de 120 euros.

Els pastissers han remarcat que en aquest dilluns de Pasqua les compres s'han fet de manera esglaonada, tot i que sempre es produeixen adquisions a última hora. En general, els comerciants han valorat positivament el nivell de vendes que s'ha produït en la darrera setmana:

Pastissers

La gent es decanta per les mones de xocolata


Segons el Gremi de Pastissers de Barcelona, les mones tancaran l'àpat de 600.000 catalans en aquest Dilluns de Pasqua.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.