Neymar roda a Sant Cugat un anunci per a Rexona


  • Comparteix:

El rodatge ha tingut lloc a espais com el Celler

El rodatge ha tingut lloc a espais com el Celler

El jugador del Futbol Club Barcelona Neymar ha rodat un anunci per a Rexona aquest dijous a la tarda al carrer de Sant Domènec. L'espot també recull escenaris com el Celler Modernista i la plaça d'Octavià i continuarà l'enregistrament aquest divendres, però sense la presència del davanter blaugrana.

Sota unes condicions d'extrema seguretat, Neymar da Silva ha visitat Sant Cugat durant dues hores per protagonitzar un anunci per a la coneguda marca de desodorant. La seva intervenció ha tingut lloc al carrer de Sant Domènec.

La resta de localitzacions han estat la plaça d'Octavià i el Celler Modernista, on el rodatge ha continuat amb la presència d'un doble de l'estrella blaugrana. El rodatge es completa aquest divendres, sense la presència del jugador, i requerirà igual que aquest dijous la presència de mig centenar de figurants.

L'anunci, que també s'ha rodat en un apartament de Barcelona, situa Neymar en un dia en què li passen coses extraordinàries arran d'usar un desodorant.

Els santcugatencs han acudit curiosos a les diferents localitzacions, en especial, al Celler que ha reproduït l'arribada de Neymar a una catifa vermella sota els flaixos de periodistes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.