L'Ateneu proposa avui la primera sortida per visitar els pessebres a les llars


  • Comparteix:

L'Ateneu organitza una rua pel centre per visitar diferents pessebres situats a finestres i portalades

L'Ateneu organitza una rua pel centre per visitar diferents pessebres situats a finestres i portalades

L'Ateneu ofereix aquest dimarts el primer dels tres recorreguts per visitar els 17 pessebres que les llars llueixen a les seves finestres i portalades. Una formació musical acompanyarà el recorregut que desfilarà pels diferents pessebres del centre que han participat al concurs d'enguany. La rua surt de la plaça de Barcelona a dos quart de sis de la tarda.

L'Ateneu ha confeccionat un mapa de les localitzacions dels habitatges que han muntat un pessebre al centre, que enguany pugen fins a 17. Aquest mapa ha servit per fer un recorregut que transitarà, acompanyat de música en directe, per diferents carrers del centre com Santiago Rusiñol, Enric Granados i del Carme, entre altres.

La rua, que sortirà a dos quarts de sis de la tarda des de la plaça de Barcelona, es complementarà amb activitats com una gimcana infantil. La durada és d'una hora i mitja i es tornarà a repetir dimarts i dissabte de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.