Creu Roja i Càritas repartiran joguines a més d'un miler d'infants


  • Comparteix:

Hi ha diverses botigues que col·laboren amb aquestes campanyes / Foto: ACN

Hi ha diverses botigues que col·laboren amb aquestes campanyes / Foto: ACN

Les delegacions locals de Creu Roja i de Càritas tenen en marxa les seves respectives campanyes de recollida de joguines per als infants amb menys recursos. Les dues entitats esperen enguany arribar als més de 1.200 nens, una xifra que ha anat creixent en els darrers anys.

Creu Roja Sant Cugat-Rubí impulsa des de fa 22 anys la campanya 'Cap infant fora de joc', mentre que Càritas porta 36 organitzant 'Un nen una joguina'.

Per aquest any, les dues entitats esperen superar el nombre d'infants beneficiaris d'aquestes iniciatives fins a superar els 1.200. De fet, la coordinadora de Càritas Sant Cugat, Amèlia de Juan, i el tècnic d'Infància de Creu Roja Sant Cugat- Rubí, Pep Usero, han explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que en els darrers anys han vist com s'ha anat incremenant l'abast d'aquestes campanyes, principalment a causa de la crisi.

Pep Usero / Amèlia d

Ha augmentat i força. Fa dos anys eren 570 casos, l'any passat vam arribar als 623 i aquest als 650. Fa 17 anys, abans de la crisi, eren 200 nens i l'any passat gairebé vam arribar als 600.


Les dues entitats es coordinen a àmbit local. Les joguines i llibres recollits per Càritas es destinaran a infants de la ciutat, mentre que els regals de Creu Roja es distribuiran a Rubí. Per col·laborar amb aquestes iniciatives es poden donar joguines noves per a nens d'entre zero i 12 anys. Els regals es poden dipositar a les seus de les dues entitats i a les botigues col·laboradores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.