El Pessebre Vivent reclama solidaritat durant aquestes festes nadalenques


Temes relacionats

El Pessebre Vivent tornarà als Jardins del Monestir la vigília de Nadal ( 4/nov/14)


  • Comparteix:

El Pessebre Vivent ha agrupat centenars de famílies als Jardins del Monestir en una edició en què han participat 100 nens i nenes. Les escenes de l'Anunciació, el palau del rei Herodes i el Naixement, entre d'altres, han recordat la història bíblica però també han servit per reclamar als santcugatencs solidaritat i un record per als més desafavorits durant aquestes festes nadalenques.

Un any més, els Jardins del Monestir han acollit la representació de les escenes més recordades sobre el naixement de Jesús. Prop de 10 escenaris han exercit com a reclam perquè grans i petits acudeixin al centre per veure la 37a edició d'aquest clàssic nadalenc. Una breu introducció ambientada en l'època contemporània, ubicada al costat de la Casa de Cultura, ha servit per escalfar motors i per recordar als visitants la importància de ser generosos amb aquells que no poden celebrar un Nadal de manera normal.

L'Anunciació a Maria i Josep, el seu viatge cap a Betlem, l'aparició dels pastors, el palau d'Herodes i el Naixement a l'establia han estat els moments que s'han representat. Tampoc han faltat a la cita els Reis d'Orient que, igual que l'any passat, han arribat a la seva escena muntant a cavall. Els seus intèrprets han explicat a Cugat.cat què suposa participar en aquest Pessebre a través de la interpretació d'alguns dels personatges més importants.

Reis

M'agrada representar els Reis Mags però és el paper més complicat. / Participo des de fa tres anys i m'ho passo molt bé. / També he participat durant tres anys.


Un any més, l'antic grup de joves de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià han unit forces amb els més menuts per portar aquesta escenificació als Jardins del Monestir. Uns dels seus organitzadors, Iñigo Garcia-Die i Marta Dern, han explicat a Cugat.cat que l'objectiu també és passar una bona estona i confien a repetir el projecte durant molts anys.

I.Garcia-Die/M.Dern

Han de venir i disfrutar. / Encara seguim amb molta força.


La representació, de mitja hora de durada, ha tingut lloc dues vegades, a un quart de set de la tarda i una hora més tard. El punt final de l'espectacle ha arribat amb una actuació de les nenes del Grup Mediterrània, que han interpretat una dansa al costat de l'escena del Naixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.