El Quinto de Nadal bat rècords i reparteix més de 5.000 euros en premis


  • Comparteix:

La 12a edició del Quinto de Nadal ha repartit enguany premis per més de 5.000 euros, fet que suposa un rècord respecte les edicions anteriors. Segons l'organització, la participació creix any rere any i el nombre de famílies s'ha incrementat, sobretot en la franja de tarda.

El Quinto de Nadal, impulsat pel Casal Popular la Guitza, gaudeix cada vegada de més popularitat entre els santcugatencs. La varietat horària de les sessions, des de les set de la tarda fins a les dues de la matinada, ha afavorit l'increment de famílies entre el públic. De fet, l'augment de participació d'aquesta tradició nadalenca ha permès enguany oferir premis més grans. Una de les organitzadores del Quinto de Nadal, Mireia Ferrés, ha explicat que l'increment de públic ha permès repartir premis més alts i batre rècords en l'edició d'aquest any.

Mireia Ferrés

La gent ja coneix el Quinto i ve amb ganes de jugar. El premi es basa amb el que juga la gent. Com que cada vegada juguen més, tenim la satisfacció de repartir premis més alts.


Alguns dels participants han explicat que el Quinto és un joc per a totes les edats i han lloat la capacitat creativa dels lloros per cantar els números.

Jugadors

He sortit a donar una volta i he vingut, és més divertit que el bingo / Els nens i nenes s'ho passen molt bé, és divertit / Al principi m'han dit que no diuen els números, però després ho he entès.


L'organització ha invertit enguany en millorar l'equip de so del Quinto de Nadal. De cara a noves edicions, buscaran solucions per resoldre el problema del fred a l'interior del pav2. Aquest diumenge el Quinto de Nadal celebra la seva darrera sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.