Sàbat prepara el tortell de reis més gran del món amb una persona a dins


  • Comparteix:

Jaume Sàbat elaborant el tortell de reis

Jaume Sàbat elaborant el tortell de reis

El pastisser santcugatenc Jaume Sàbat prepara el tortell de reis més gran del món, que incorporarà una persona disfressada de rei al seu interior i una carabassa en comptes de la tradicional fava. El tortell, que tindrà 60 metres de diàmetre, es podrà veure i degustar el 5 de gener a la plaça d'Octavià.

D'aquesta manera, Jaume Sàbat pretén superar el rècord actual de tortell més gran del món, que el té un establiment del País Basc amb un pastís de 50 metres de diàmetre. El segon repte del pastisser santcugatenc és col·locar una persona a l'interior del tortell, tal com ha explicat Sàbat a Cugat.cat.

Jaume Sàbat

Intentarem fer el tortell més gran del món. Al País Basc van fer un de 50 metres de diàmetre, el nostre farà 60 metres.


Sàbat no ha volgut revelar la identitat de la persona que s'ubicarà a dins del pastís perquè vol que sigui 'una sorpresa'. El mestre pastisser ha explicat que ha estat treballant amb un enginyer santcugatenc per idear un sistema que garanteixi la seguretat d'aquesta persona.

Jaume Sàbat

Hem pensat de posar una persona dins del tortell en comptes del tradicional rei. El més important és la seguretat de la persona a l'interior, i hem ideat un dispositiu per a garantir la seva seguretat.


Des de la pastisseria afirmen ser conscients que cada any els rècords es van superant, així que no esperen mantenir durant molt de temps la marca. Tot i així, posant una carbassa i una persona a l'interior, esperen aportar un toc original a la iniciativa i, alhora, donar a conèixer la pastisseria més enllà de les fronteres catalanes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.