Mohedano, Mascaró i Beorlegui protagonitzen el segon trimestre de l'AEU


  • Comparteix:

Albert Beorlegui és un dels ponents del proper trimestre

Albert Beorlegui és un dels ponents del proper trimestre

L'economista German Loewe, el dermatòleg Josep Maria Mascaró i el crític de cinema Albert Beorlegui protagonitzen el segon trimestre de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran (AEU). El cicle s'inaugurarà amb una conferència a càrrec de l'emprenedor Fabián Mohedano que tindrà lloc el 13 i el 15 de gener a dos quarts de sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

Un total de 36 activitats formen el proper trimestre de l'AEU que, com és habitual, es caracteritza per la diversitat de propostes. Aquest segon trimestre inclou una xerrada sobre art amb Mireia Freixa, una sobre enologia amb Josep Lluís Pérez, una sobre ballet amb Toni Jodar i una sobre biografies amb Xavier Roqué i Mercè Vidal. A més, l'enginyer Santiago Montero parlarà d'infraestructures, Albert Beorlegui oferirà una conferència sobre cinema i el dermatòleg Josep Maria Mascaró s'encarregarà d'una xerrada sobre la pell dels altres. Finalment, l'economista German Loewe parlarà de com prendre decisions i el geòleg Mariano Marzo oferirà una xerrada sobre el 'fracking'.

Aquesta programació es completa amb dos seminaris. El primer tindrà lloc al febrer i anirà a càrrec de Joan Tres, que parlarà de literatura i música. El segon consistirà en un seminari de piano i inclou la col·laboració del 61è Concurs Internacional de Música Maria Canals. A més, l'AEU organitza cursets d'informàtica, tertúlies i tres sortides culturals: al Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona, al Museu de les Aigües de Cornellà i a la Seu i la cova de Sant Ignasi a Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.