Els Reis visitaran la ciutat amb 22 carrosses i 2.800 quilos de caramels


Temes relacionats

Ses Majestats arribaran a Mira-sol en helicòpter per tercer any consecutiu (30/des/14)

Els Reis preparen una cavalcada de tres hores a la Floresta (30/des/14)

La cavalcada de les Planes manté les seves tradicions (30/des/14)


  • Comparteix:

Els Reis escalfen motors

Els Reis escalfen motors

22 carrosses formaran la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags que arribaran Sant Cugat en helicòpter en un aterratge que tindrà lloc dilluns que ve, a les cinc de la tarda, al parc de l'Arborètum. Els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia organitzen la cavalcada que recorrerà els carrers del centre en un circuit que repartirà 2.800 quilos de caramels, aptes per a celíacs. Com a novetat, les carrosses romandran aquest diumenge a partir de les 10 del matí i fins a les dues de la tarda a la plaça d'Octavià.

A les cinc, Melcior, Gaspar i Baltasar baixaran de l'helicòpter al parc de l'Arborètum, on els rebrà l'alcaldessa, Mercè Conesa, per fer la benvinguda institucional a Ses Majestats. A continuació, Ses Majestats pujaran a les carrosses per encetar el recorregut pels carrers de la ciutat.

A dos quarts de set de la tarda es procedirà a l'adoració del Nen Jesús a la plaça d'Octavià i a les vuit del vespre la plaça de Barcelona, on els Reis oferiran uns parlaments a tots els nens i nenes de la ciutat. Acte seguit faran la recollida de les darreres cartes.

A dos quarts de nou del vespre, l'alcaldessa, acompanyada del regidor de Cultura, Xavier Escura, presidirà el lliurament de premis del concurs de carrosses. Els Reis repartiran a tota la ciutat, incloent els districtes, 2.800 quilos de carameles, sense gluten.

La novetat d'aquest any és que els nens i nenes podran conèixer de prop les carrosses reials aquest diumenge. Entre les 10 del matí i les dues de la tarda, els vehicles estaran estacionats a la plaça d'Octavià. Una jornada la de diumenge en què els patges reials faran acte de presència, a dos quarts de sis de la tarda, a la plaça de Barcelona per recollir les cartes de la mainada amb acompanyament de la gresca de Roger Canals.

Recorregut

Parc de l'Arborètum, avinguda de Pla del Vinyet, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, avinguda de Catalunya, carrer d'Enric Granados, plaça de Sant Pere, carrer Major, carrer de Plana de l'Hospital, Camí Vell de Sabadell, carrer de Salvador Espriu, passeig de Francesc Macià, carrer d'Orient, plaça d'en Coll, carrer de la Creu, carrer de la Torre, carrer de Santiago Rusiñol, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santa Maria, plaça del Doctor Galtés, carrer de Valldoreix, carrer de Rosselló, passatge de Rosselló, carrer de Sant Antoni i plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.