L'Institut de la Infància organitza un monogràfic sobre l'adolescència


  • Comparteix:

El monogràfic se celebra el 16 de gener a la Casa de Cultura / Font: Institut de la Infància

El monogràfic se celebra el 16 de gener a la Casa de Cultura / Font: Institut de la Infància

L'adolescència és l'edat amb més conflictes i suposa deixar enrere la infància amb les conseqüències que això genera. Aquest és el missatge que llança l'Institut de la Infància en el monogràfic que ofereix el 31 de gener a la Casa de Cultura, de deu del matí a dues de la tarda.

Els valors, l'economia, el model de família i la comunicació són elements canviants en la nostra societat i els adolescents són especialment vulnerables a aquests canvis. Per als educadors i professionals que tenen relació amb els adolescents pot ser difícil comprendre les seves actituds, canvis d'humor i emocions. Per això, l'Institut de la infància proposa aquesta sessió per a professionals de l'educació de la mà del fundador i coordinador de l'àrea d'adolescència de l'Institut de la Infància i coordinador del GT de Clínica i Adolescència del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya, Mario Izcovich.

El preu del monogràfic és de 28 euros si l'entrada es compra després del 16 de gener o de 20 euros si la inscripció s'efectua amb un grup de quatre persones o més, o que aquesta es faci abans del 16 de gener. Per fer la inscripció cal omplir un formulari que es pot trobar a la web de l'Institut de la Infància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.