Els comerços, esperançats de tenir una bona campanya de rebaixes


Temes relacionats

Els comerços locals obren per propiciar les vendes de Nadal ( 6/des/14)


  • Comparteix:

Les rebaixes d'hivern han arrencat aquest dimecres amb descomptes de fins el 50%

Les rebaixes d'hivern han arrencat aquest dimecres amb descomptes de fins el 50%

La campanya de rebaixes d'hivern arrenca oficialmet aquest dimecres amb descomptes d'entre un 30 i un 50%. Les associacions de comerç locals, Sant Cugat Comerç (StC) i Centre Vila, són optimistes amb la campanya d'enguany i esperen que les vendes puguin créixer entre un 3 i un 5% respecte l'any passat.

Els eixos comercials engalanats amb descomptes i promocions demostren que les rebaixes de gener han arribat a Sant Cugat. Els comerciants afirmen estar satisfets per com ha anat la campanya nadalenca i ara esperen mantenir la tònica per la campanya de rebaixes. La presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que tot i que la recuperació econòmica és lenta, esperen incrementar les vendes entre un 3 i un 5% respecte la campanya de l'any passat.

Maite Pérez

Esperem que aquesta temporada sigui millor, la recuperació va molt a poc a poc. Tot i això, mentre no vagi enrere, ja estem satisfets.


Els articles que els comerciants esperen vendre més en aquesta campanya de rebaixes són roba, calçat i complements. Així ho ha explicat la presidenta de l'associació de comerç Centre-Vila, Maria Calopa, a Cugat.cat.

Maria Calopa

El que la gent més comprarà a les rebaixes de gener és roba, calçat i complements.


Tot i el litigi entre el govern català i el Tribunal Constitucional (TC) en les lleis que regulen els diumenges d'obertura, els comerciants de Sant Cugat no creuen que els afecti. De fet, afirmen que amb descomptes de fins un 50% l'actual escenari de confrontació legal sobre els dies d'obertura no els influirà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.