Una comitiva reial s'avança perquè cap nen es quedi sense veure els Reis


Temes relacionats

Ses Majestats d'Orient preparen la visita a Valldoreix (18/des/14)


  • Comparteix:

El Rei Melcior ja ha començat les visites / Foto: EMD de Valldoreix

El Rei Melcior ja ha començat les visites / Foto: EMD de Valldoreix

Una comitiva amb el Rei Melcior i dos patges visita aquests dies Valldoreix i Sant Cugat perquè cap veí es quedi sense veure a Ses Majestats. Aquesta iniciativa, que organitza l'EMD de Valldoreix per quart any, busca portar la màgia d'aquestes dates a tots els nens i persones malaltes que no podran gaudir de les cavalcades. De fet, els Reis d'Orient oferiran aquest dilluns un recorregut paral·lel a la cavalcada de Valldoreix per visitar els infants i persones que no puguin sortir de casa.

Un any més, l'avançament reial farà parada a les associacions Estel, el Taller Jeroni de Moragas i Asdi. També a cases particulars de famílies que ho demanin. El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu és que tothom tingui l'oportunitat de veure a Ses Majestats.

Joaquim Castelló

No volem que cap nen que estigui malalt es quedi sense veure els Reis. Per això organitzem aquesta segona cavalcada i volem que tingui continuïtat.


De fet, els Reis d'Orient dedicaran un recorregut especial per visitar les persones i infants que no es puguin afegir a la cavalcada de dilluns. En paral·lel, Valldoreix donarà la benvinguda a Ses Majestats amb una cavalcada que tindrà una quinzena de carrosses i vehicles, i repartirà 250 quilos de caramels. El recorregut engegarà del carrer de Sant Albert a tres quarts de sis de la tarda i es dirigirà a la plaça de Maria Sabater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.