Els ambaixadors reials demanen bondat als infants i que siguin feliços


  • Comparteix:

Els ambaixadors reials han arribat aquest diumenge a la ciutat per recollir les cartes dels infants i entregar-les als Reis Mags d'Orient. Els patges han demanat als infants que facin bondat i siguin feliços.

Els ambaixadors reials de Ses Majestats han tornat a la ciutat per fer arribar les il·lusions dels nens i nenes als Reis. Un dels dos patges, en el seu missatge dedicat als infants, els ha demanat que siguin feliços, però també que facin bondat i ajudin els altres.

Ambaixador reial

Un missatge d'amor, de pau, que es comportin, que siguin obedients i que siguin feliços.


Una riuada de famílies ha inundat la plaça de Barcelona per entregar la seves il·lusions en forma de carta als amabaixadors. D'entre els regals més demanats, els jocs de construcció i de taula són els més buscats entre els infants santcugatencs.

Infants

Un cotxe, una moto i un quad. / Un castell de playmobil i una disfressa. / Un playmobil, el lego d'StarWars i no sé què més. / Jocs de la Nintendo, jocs de taula, pel·lícules i ja està.


Tot i que inicialment estava previst que els patges arribessin a la plaça de Barcelona amb el trenet 'Sant Cugat Express', finalment ho han fet amb les seves carrosses per un avaria en el vehicle.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.