Els Reis Mags reparteixen somriures i il·lusió a la cavalcada de Sant Cugat


Temes relacionats

Els Reis animen Valldoreix a enfortir els vincles veïnals ( 6/gen/15)

Els districtes viuen les cavalcades de Reis amb gran seguiment ( 6/gen/15)


  • Comparteix:

El rei Baltasar saludant els santcugatencs

El rei Baltasar saludant els santcugatencs

Els Reis d'Orient han repartit somriures i il·lusió amb una cavalcada plena de màgia al centre de Sant Cugat. 22 carrosses han acompanyat Ses Majestats, que han llançat prop de 2.800 quilos de caramels en el seguici pels carrers de la ciutat. Pim Pam Pum s'ha endut el primer premi del concurs de carrosses.



Centenars de santcugatencs han rebut als Reis Mags d'Orient, que han aterrat amb helicòpter al parc de l'Arborètum. En el seu tradicional discurs, Ses Majestats han demanat als nens i a les nenes que vagin a dormir d'hora per estar a punt aquest dimarts per recollir els seus regals. De la seva banda, els més petits han demanat una gran varietat de regals a Ses Majestats.

Nens i nenes

M'he demanat jocs de la Play i algun llibre. / Una Nintendo, una càmera i un piano digital. / Quatre coses de Lego, però ja he entregat la carta a la meva escola.


Carrosses cinematogràfiques, medievals i inspirades en el Monestir han recorregut els carrers de la ciutat. Com és tradicional, el seguici ha fet parada al Monestir, on Ses Majestats han fet l'adoració del Nen Jesús. Els pares han lloat la cavalcada d'enguany i han afirmat que s'ho passen 'igual de bé que els petits'.

Pares

M'ha semblat molt bonica. / Molt maca, sobretot per la col·laboració amb les entitats del poble. / M'ha semblat preciosa, hem anat a veure l'helicòpter.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha rebut els Reis, ha assegurat que la mainada local 's'ha portat molt bé' i ha demanat felicitat per a les famílies i feina per a tothom.

Mercè Conesa

Per la ciutat demanem prosperitat i feina. Volem que totes les famílies santcugatenques tinguin l'oportunitat de tenir un lloc de treball.


La cavalcada ha passat pel barri de Coll Favà i ha avançat fins a la plaça de Barcelona, on els Reis d'Orient han recollit les últimes cartes i han escoltat les peticions dels més petits. El seguici dels Reis d'Orient ha transcorregut sense inicidents.

Guanyadors del concurs de carrosses
Primer premi: Pim Pam Pum
Segon premi: Desmais
Tercer premi: Bastoners de Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.