Els districtes viuen les cavalcades de Reis amb gran seguiment


  • Comparteix:

Moment de l'arribada dels Reis a Mira-sol

Moment de l'arribada dels Reis a Mira-sol

Ses Majestats, amb el seu do de la ubiqüitat, han visitat els districtes repartint il·lusió, caramels i bon desitjos per a les famílies assistents. Mira-sol s'ha confirmat com la cavalcada més participativa amb un gran seguiment, com la de la Floresta, que també ha despertat molt interès. La de les Planes, que ha començat amb retard, s'ha mantingut fidel a la tradició de fer una gran rebuda a la plaça de la Creu d'en Blau.



La cavalcada de Mira-sol ha començat amb puntualitat al camp de futbol de Mira-sol on Ses Majestats han arribat en helicòpter. Una arribada aèria que ja s'ha instaurat com a tradició en aquest districte, amb aplaudiments dels assistents. El desenvolupament del recorregut s'ha caracteritzat per un ampli seguiment de famílies i les cridòries dels més petits.

La cavalcada de la Floresta tampoc no s'ha quedat curta en l'interès que ha despertat entre els florestans i florestanes. Tot i que la comitiva ha començat a l'hora prevista, les famílies han anat amb temps fins a la plaça de l'estació per ser els primers en veure l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. La passió s'ha desfermat quan els Reis han arribat al Casino, on s'ha repartit la xocolatada popular.

A les Planes ha estat on els Reis s'han fet esperar més. Abraonats sobre els seus cavalls, Ses Majestats han trepitjat un districte que s'ha reivindicat com un dels millors barris de la ciutat. Nombrosos veïns han acompanyat els Reis, que han acabat el seu seguici pel districte a Ca l'Avi - Parròquia de la Mare de Déu de la Salut, on mossèn Pere ha ofert xocolata desfeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.