Petits Músics del Món busca famílies per acollir nens de Malawi a l'abril


Temes relacionats

500 alumnes de Sant Cugat inicien una relació per carta amb companys de Malawi (17/nov/14)

L'ONG Petits Músics del Món engega nous tallers a vuit escoles de la ciutat (28/oct/14)

Petits Músics del Món, a la guia multimèdia de projectes locals solidaris (14/jun/14)


  • Comparteix:

Una de les actuacions del cor d'intercanvi

Una de les actuacions del cor d'intercanvi

L'ONG Petits Músics del Món busca famílies interessades a acollir els nens i nenes del cor infantil Hear Us de Lilongwe, Malawi. A l'abril, una dotzena de nens i joves arribarà a Sant Cugat per viure una experiència musical de dues setmanes amb una agenda plena d'activitats. Per apropar el projecte a la ciutadania, l'ONG ha preparat una reunió informativa que tindrà lloc el 23 de febrer a l'escola de música Aula de So.

Petits Músics del Món va començar a organitzar aquesta iniciativa al 2006 amb els nens i joves que formen part del seu projecte educatiu a Malawi. La responsable de comunicació de Petits Músics del Món, Jésica Rodríguez, creu que es tracta d'una experiència molt enriquidora per als malawians que visiten el nostre país.

Jésica Rodríguez

Faran un munt d'activitats. Per a molts d'ells és una experiència única perquè serà la primera vegada que surten del seu país.


Està previst que una dotzena de nens i joves, acompanyats per dos adults, arribin a Sant Cugat a l'abril per passar-hi entre dues i tres setmanes. Una vegada aquí, els espera una agenda farcida d'activitats culturals, turístiques i musicals, que complementaran amb concerts i visites a les escoles i instituts que han participat als tallers de Petits Músics del Món. Des d'octubre, 500 alumnes dels centres Gerbert d'Orlhac, Pi d'en Xandri, Collserola, la Floresta, Turó de Can Mates, L'Olivera, Arnau Cadell i Angeleta Ferrer han après els costums i les tradicions de Malawi.

Enguany, Petits Músics del Món vol que siguin les famílies d'aquests alumnes les que tinguin l'oportunitat d'acollir els nens i joves de Malawi com explica Rodríguez.

Jésica Rodríguez

Volem que aquesta experiència sigui extensiva a les famílies dels alumnes que han participat als tallers.


Per tal de donar a conèixer el projecte, l'ONG convida els interessats a una reunió informativa que tindrà lloc el 23 de febrer a les vuit del vespre a l'escola de música Aula de So.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.