L'Ateneu impulsa tastos de cerveses artesanes per donar-les a conèixer


  • Comparteix:

Les impulsores de la iniciativa Susanna Giner i Àgatha Estera i el director de projectes de l'Ateneu, Toni Ramon

Les impulsores de la iniciativa Susanna Giner i Àgatha Estera i el director de projectes de l'Ateneu, Toni Ramon

L'Ateneu Santcugatenc acollirà un tast mensual de cerveses artesanes per donar-les a conèixer i fer difusió del valor nutricional d'aquestes begudes. La iniciativa, impulsada per les distribuïdores Beer Delux i 2D2Dspuma, comença divendres de la setmana vinent i aprofundirà en la producció catalana de les cerveses artesanes amb conferències de diverses empreses del país.

Les distribuïdores Beer Delux i 2d2dspuma han escollit l'Ateneu per posar en marxa el cicle, ja que consideren que és un punt de referència de cursos gastronòmics a la ciutat. La iniciativa arrencarà el 23 de gener amb les productores Hort del Barret, QuerBeer i Piris Beer, que oferiran un tast de tres cerveses als assistents. D'aquesta manera, el cicle pretén acostar aquest sector gastronòmic a la ciutadania perquè en descobreixin tota la varietat, tal com ha dit Susanna Giner de la distribuidora 2D2Dspuma.

Susanna Giner

L'experiència a Sant Cugat és en vins. Hem escollit les marques més interessants per portar-les a l'Ateneu.


Els tasts tindran lloc cada tercer divendres de mes a dos quarts de vuit de la tarda i tenen un cost de 5 euros per als socis de l'Ateneu i de 8 euros per als no socis. De cara al segon trimestre, les distribuïdores també tenen previst organitzar un curs d'elaboració de cervesa artesana a l'Ateneu.

L'Ateneu organitza també un cicle de tast de vins en col·laboració amb Vins Noé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.