La web i l''app' de Natura Local incorpora quatre rutes verdes a Sant Cugat


  • Comparteix:

La web i l'aplicació mòbil Natura Local ha incorporat quatre itineraris autoguiats de Sant Cugat per donar a conèixer el patrimoni natural del municipi. La ciutat s'incorpora així a una plataforma que ofereix prop de 140 rutes verdes de 48 localitats de Catalunya.

Natura Local posa a disposició dels seus usuaris itineraris autoguiats per descobrir la natura dels pobles de Catalunya. A través de la seva web i la seva aplicació gratuïta per a mòbils, que ja s'han descarregat 3.000 persones, es mostren 140 rutes de 48 municipis adherits a la plataforma. Sant Cugat s'ha incorporat a aquesta eina amb quatre itineraris. Són les següents:

- Ruta pel camí de Can Borrell fins Sant Medir

- Ruta fins l'ermita de la Salut i Puig Madrona

- Ruta pel turó de Can Camps

- Ruta pels parcs urbans del municipi i els seus arbres singulars

El cofundador de Natura Local, Toribio Yun, assegura que Sant Cugat té un patrimoni natural molt atractiu per als caminadors.

Toribio Yun

Natura Local ofereix a Sant Cugat la possibilitat que un públic ampli pugui gaudir de la natura de la ciutat i dels seus itineraris.


La regidora de Promoció de la Ciutat i Tecnologia, Joana Barbany, creu que Sant Cugat havia d'estar a Natura Local pel 44% del territori que té al Parc Natural de Collserola.

Joanna Barbany

La idea és que la gent de Sant Cugat i de fora coneguin les rutes i recursos que tenim.


A més, a través de les rutes, Natura Local donarà a conèixer 43 punts d'interès turístic de Sant Cugat i oferirà una guia de restaurants i comerços.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.