El Club Kali espera la vista de l'Audiència sobre el recurs d'anticonstitucionalitat


Temes relacionats

El Club Kali confia a reobrir les portes d'aquí a un mes (18/set/14)

El Club Kali de Sant Cugat presentarà un recurs contra el precinte policial ( 7/set/14)

El Club Kali es manté precintat i reclama més celeritat a la justícia (14/ago/14)

La fiscalia rebutja reobrir la seu del Club Kali (28/jul/14)

Dos detinguts en l'operació contra el club de fumadors de cànnabis Kali (11/jul/14)


  • Comparteix:

El Club Kali porta més de sis mesos tancat

El Club Kali porta més de sis mesos tancat

L'Audiència Provincial de Barcelona celebrarà una vista el 7 de febrer per revisar el recurs d'anticonstitucionalitat presentat pel Club Kali contra el tancament de la seva seu, precintada judicialment des de juliol. Paral·lelament, l'associació està a l'espera que la jutgessa de Rubí, a qui acusen de sobresseguiment, revisi l'auditoria que van entregar al desembre per demostrar la inexistència d'irregularitats en els seus comptes. El president de l'entitat desmenteix que estiguin buscant un nou local per reprendre l'activitat.

El Club Kali assegura que el tancament de la seva seu és anticonstitucional perquè vulnera el dret a reunió dels seus socis. La seu de l'entitat roman precintada judicialment des de l'escorcoll del juliol passat per part dels Mossos d'Esquadra. L'Audiència Provincial de Barcelona celebrarà una vista el 7 de febrer per revisar el recurs d'anticonstitucionalitat presentat pel Club Kali.

A més, a instàncies del jutjat d'instrucció número 6 de Rubí, el Club Kali va encarregar una auditoria al desembre i ara l'associació està a l'espera que la jutgessa del cas doni per bons els comptes presentats.

El president del Club Kali, Àngel Benito, imputat per un presumpte delicte contra la sanitat pública, acusa la jutgessa de sobresseguiment i creu que l'associació és un cap de turc per haver estat un dels clubs més actius en la lluita del moviment cannàbic.

Àngel Benito

Fiscalia i Interior estan en contra de la regularització i volen que tot segueixi il·legal i amb les màfies funcionant. Volen esmicolar-nos perquè hem estat un dels clubs que més ha impulsat el moviment cannàbic.


Benito explica que l'associació continua repartint olis terapèutics entre els malalts que ho han demanat. Mentrestant, el Club Kali continua pagant el lloguer del local cada mes gràcies a l'ajuda i les aportacions dels socis i altres entitats de fumadors de cànnabis. Tot i les dificultats econòmiques que això els genera, la junta desmenteix que estigui buscant un altre local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.