Comencen les obres de rehabilitació de Cal Temerari


  • Comparteix:

Cal Temerari està situat al carrer de Plana de l'Hospital

Cal Temerari està situat al carrer de Plana de l'Hospital

Les obres de rehabilitació de Cal Temerari han començat aquest dilluns i està previst que finalitzin d'aquí a tres mesos. Els treballs serviran per convertir l'antic celler en un espai autogestionat de 360 metres quadrats preparat per a activitat social. Amb un pressupost de 140.000 euros, el nou espai disposarà d'una sala d'actes, dues sales polivalents, dues sales de reunions, dos magatzems, un despatx i un espai gastronòmic amb porxo i terrassa.

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri assegura que, tot i no tenir una data d'obertura fixada, ja preparen la programació d'activitats de l'espai.

Julià Mestieri

Els projectes d'activitats els estem preparant però no tenim encara una data d'obertura definitiva.


Situat al carrer de Plana de l'Hospital 26 Cal Temerari vol ser un espai autogestionat obert a la participació popular des d'on treballar per a la transformació social i política. Està impulsat per diverses associacions i entitats de Sant Cugat, entre elles el Casal La Guitza, Arran i la CUP.

Les obres d'adequació d'aquest antic celler tenen un pressupost de 140.000 euros i seran a càrrec de la cooperativa d'arquitectes Cel Obert i la cooperativa de manobres Diva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.