La Taula d'Arts Plàstiques està finalitzant les bases d'accés als locals de Promusa


  • Comparteix:

Els locals de la promoció de Can Canyameres són alguns dels que s'oferiran / Foto: Promusa.cat

Els locals de la promoció de Can Canyameres són alguns dels que s'oferiran / Foto: Promusa.cat

La Taula d'Arts Plàstiques està enllestint els últims serrells de les bases reguladores que determinaran els requisits i el procediment per accedir als locals buits de Promusa. L'empresa municipal d'habitatge facilitarà aquests espais als artistes perquè els utilitzin com a tallers mentre no tinguin llogater o comprador. El president de la taula, el pintor Lluís Ribas, confia que aquests locals estiguin disponibles en els propers mesos.

El document de condicions d'accés, que està 'pràcticament acabat', s'ha redactat a partir de les bases que s'utilitzen a altres ciutats europees que ofereixen el mateix tipus de servei.

El president de la Taula d'Arts Plàstiques, el pintor santcugatenc Lluís Ribas, recorda que Promusa oferirà al voltant de 15 locals durant un temps limitat i ha explicat que els usuaris s'escolliran en funció del valor del seu projecte artístic.

Lluís Ribas

Si un artista demana un local ha d'acceptar que al cap d'un any o un any i mig haurà de deixar el taller.


Ribas assegura que disposar d'aquests locals serà una oportunitat per als artistes de la ciutat.

Lluís Ribas

Molts artistes ens trobem que tenim un espai però en un moment donat necessitem un espai més gran per fer un projecte en concret.


Tot i que encara no es coneix la data d'inici per sol·licitar els locals per a artistes, Ribas confia que estaran disponibles en els propers mesos. Els locals estaran ubicats a les promocions de Can Canyameres, Benet Cortada i Torrent d'en Xandri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.