Col·loquen la primera pedra dels pisos de Promusa a Francesc Macià


  • Comparteix:

Les dues promocions d'habitatges de venda de Promusa a l'avinguda de Francesc Macià ja tenen dipositada la primera pedra. La col·locació d'aquesta pedra, que ha tingut lloc aquest diumenge, ha donat el tret de sortida a les obres de construcció dels edificis, que s'ubicaran als números 12 i 20 de la via.

Els habitatges han estat dissenyats per l'arquitecte Santi Soto i els construirà l'empresa Romero Gamero SA. El primer edifici fa cantonada amb els carrers de la Creu i Sant Llorenç. El segon, ubicat uns metres més enllà, es troba entre els carrers de Sant Llorenç i d'Orient. Els habitatges disposen de planta baixa, on s'ubicaran locals comercials, i quatre plantes de pis idèntiques. En total, hi haurà 24 habitatges, 12 per edifici. D'aquests, 20 són de tres dormitoris i quatre, de quatre dormitoris. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat que posar en marxa les obres demostra que l'Ajuntament és solvent i l'economia està canviant de cicle.

Mercè Conesa

Això demostra que l'Ajuntament és solvent, l'economia canvia de cicle i que hi ha persones amb capacitat per poder optar a aquests habitatges a un preu assequible.


Els dos edificis completen el front de façana de l'avinguda de Francesc Macià. L'Ajuntament preveu que els habitatges es puguin lliurar a l'octubre del 2016. En total, aquesta promoció de Francesc Macià -i altres pisos disponibles- han rebut 421 sol·licituds de compra. L'arquitecte Santi Soto ha subratllat que, a l'hora de dissenyar els edificis, s'han tingut en compte els elements d'estalvi energètic.

Santi Soto

La façana de l'avinguda de Francesc Macià dóna a ponent. S'ha tingut molt en compte el sobreescalfament de l'edifici amb panells energètics.


En els terrenys on es construiran els edificis es van trobar restes arqueològiques de l'època romana i dels segles XVIII i XIX.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.