Noves candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mira-sol Teatre compleix enguany 25 anys / Foto: Mira-sol Teatre

Mira-sol Teatre compleix enguany 25 anys / Foto: Mira-sol Teatre

La companyia Mira-sol Teatre, l'asseguradora Catalana Occident, l'escola El Pinar i el Club de Golf Sant Cugat s'afegeixen a les candidatures dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Amb aquestes, els guardons tenen 17 candidatures, entre les quals també hi ha Ariane Patout, Mercantic i el Taller Jeroni de Moragas, entre d'altres.

L'escola El Pinar de Nuestra Señora compleix enguany 60 anys i és l'únic centre concertat de Batxillerat de Sant Cugat. La companyia Mira-sol Teatre també està d'aniversari enguany. La formació compleix 25 anys a dalt dels escenaris. A més, aquest any el Grup Catalana Occident celebra el seu 150è aniversari. En paral·lel, el Club de Golf Sant Cugat fa 100 anys.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat no tenen una dotació econòmica. Consisteixen en una peça artística de l'escultor Salvador Juanpere i un diploma acreditatiu de la distinció. Els guardons culminaran el 10 de març 2015 en una gala al Teatre-Auditori. El període de votacions s'allargarà fins al 22 de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.