Valldoreix inaugura un parc infantil al costat del CAP


  • Comparteix:

Valldoreix ha inaugurat aquest dissabte un parc infantil al costat del Centre d'Atenció Primària (CAP) del territori. L'espai consta de gronxadors, una tirolina, un tobogan i bancs, i ha tingut un cost de prop de 20.000 euros.

El parc, ubicat a la cruïlla entre el passeig de Valldoreix i el passeig d'Olabarria, està situat a uns terrenys municipals que l'Ajuntament ha cedit. L'EMD de Valldoreix s'ha fet càrrec del cost de construcció del parc, que ha suposat una inversió d'uns 20.000 euros. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha subratllat la idoneïtat de la zona, ja que es troba en un lloc cèntric i proper al CAP i a l'estació.

Mercè Conesa

Conjuntament amb l'EMD, ens hem posat d'acord. Nosaltres hem cedit el sòl i Valldoreix ha fet la inversió per construir el parc. És una inversió molt encertada.


El president de l'EMD, Josep Puig, ha explicat que la construcció del parc forma part d'un projecte per arranjar la zona propera al CAP. També ha destacat que el nou espai disposa de jocs de nova generació com una tirolina i un gronxador per a nadons.

Josep Puig

És un primer pas d'uns posteriors arranjaments que seguirem fent. Hem implantant tots aquests jocs amb noves tecnologies per a infants.


El parc, que no admet l'entrada de mascotes, està dirigit a nens i nenes de fins a 12 anys. En la inauguració, els assistents han pogut gaudir de xocolata i xurros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.