Les 11es Jornades de Sensibilització encaren les activitats del 2015


  • Comparteix:

El programa per al 2015 aplega 11 activitats

El programa per al 2015 aplega 11 activitats

Les 11es Jornades de Sensibilització, que organitza l'associació Imago sota el lema 'Construïm la Biocivilització', arrenquen el segon bloc d'activitats aquest dilluns a les set del vespre. Fins al 31 de març, la Casa de Cultura serà l'epicentre d'aquesta proposta que aplega una desena d'activitats per sensibilitzar sobre la convivència sostenible, la solidaritat i la cura de la Terra.

Les propostes de les jornades s'intensifiquen aquests dos mesos i engeguen motors aquest dilluns a les set del vespre a la Casa de Cultura amb una sessió de cinefòrum sobre el documental 'Entre el cel i la terra: 30 anys d'Aiguamolls de l'Empordà' a càrrec del codirector i productor Tono Folguera.

El seguiran conferències, taules rodones, altres sessions de cinefòrum i dues presentacions. El 4 de març es presentarà el primer mòbil solidari, el Fairphone, a les set del vespre a la Casa de Cultura, coincidint amb el Mobile World Congress. El 16 d'abril, Imago Catalunya presenta el seu primer llibre 'Construimos la Biocivilización', editat per Icaria. Els textos són a partir de les intervencions del cofundador del Fòrum Social Mundial Chico Whitaker, la Premi Nobel Alternatiu Vandana Shiva, l'ideòleg de Podem Juan Carlos Monedero i l'activista ecologista Geneviève Azam.

En total, aquest segon bloc proposa 11 activitats amb l'objectiu de convidar la ciutadania a reflexionar, donar visibilitat a les entitats i crear un diàleg entre les experiències. El programa d'activitats va donar el tret de sortida l'abril passat amb una conferència dels fundadors del Fòrum Social Mundial Chico Whitaker i Cândido Grzybowski. També han acollit la projecció del documental 'Un tigre de papel', del cineasta colombià Luis Ospina. Cugat.cat és mitjà col·laborador d'aquestes jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.