Comença la campanya de finançament de l'Anuari de Silencis Mediàtics 2015


  • Comparteix:

L'anuari vol donar a conèixer temes poc o gens explicats als mitjans / Foto: Grup Barnils

L'anuari vol donar a conèixer temes poc o gens explicats als mitjans / Foto: Grup Barnils

Ja ha començat la campanya de microfinançament de l'Anuari de Silencis Mediàtics, un projecte de periodisme d'investigació que aporta llum a temes poc o gens explicats pels grans mitjans de comunicació. És una iniciativa en què participa el Grup de Periodistes Ramon Barnils i que enguany també es proposa recollir diners per renovar la web d'anàlisi de mitjans Mèdia.cat. Durant 40 dies es pot invertir en el projecte, que s'ha marcat els 15.000 euros com a objectiu de finançament

L'Anuari de 2015 presentarà dotze reportatges en profunditat sobre temes que l'any passat no van ser portada de cap diari ni han obert cap informatiu. L'objectiu de l'anuari és aconseguir situar aquests temes en l'agenda dels mitjans i donar-los veu perquè arribin al coneixement de la societat. El 80% del finançament de l' Anuari Mèdia.cat es basa en el micromecenatge i la resta arriba dels acords amb el suport de sis universitats

En anteriors edicions, l'anuari ha posat sobre la taula les subvencions a les escoles de l'Opus Dei, els acomiadaments en empreses milionàries i els negocis de Pilar de Borbó, entre altres.

Renovació de la web
Mèdia.cat és una web que publica diàriament notícies sobre el tractament que els mitjans fan de determinats temes. També edita informes monogràfics sobre aspectes concrets de l’actualitat i té una secció d'opinió articles d’opinió sobre mitjans i periodisme. Amb la campanya de micromecenatge, es pretén que la web millori de disseny i inclogui més anàlisi, participació i continguts.

A les xarxes socials, la campanya de l'Anuari i de l'observatori Mèdia.cat es pot anar seguint a través de l’etiqueta #DónaVeu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.