Sant Cugat patirà glaçades i una onada de fred en els propers dies


Temes relacionats

Consells per afrontar la baixada de temperatures i les gelades ( 4/feb/15)


  • Comparteix:

Les temperatures sota zero i el gel seran els protagonistes a partir d'aquest dijous a Sant Cugat després de la nevada d'aquest dimecres, segons el Servei Metereològic de Catalunya (SMC). Aquest dijous, encara hi haurà intervals de núvols i la probabilitat de precipitacions serà escassa, però divendres podria nevar una altra vegada en cotes baixes.

Quan la pertorbació s'allunyi mar endins, la massa d'aire fred farà caure les temperatures i, en no haver-se desfet la neu, el gel es farà present als carrers i a les vies de Sant Cugat. Els termòmetres poden caure a dos i tres graus sota zero a partir d'aquest dijous a la nit i, entre divendres i dissabte, el fred es podria accentuar encara més.

Segons el meteoròleg del SMC Xavier Soler, tot i que encara s'ha de confirmar, hi ha probabilitat que torni a nevar en cotes baixes aquest divendres.

Xavier Soler

No esperem precipitacions aquest dijous, tot i que no descartem ruixats a cotes baixes de cara a divendres. Ho haurem de confirmar.


El SMC preveu que l'onada de fred comenci a diluir-se a partir de dimarts de la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.