La primera santcugatenca de l'any és rebuda oficialment a l'ajuntament


  • Comparteix:

La guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?, Carla Herrera Garrido, ha estat oficialment rebuda aquest dimecres a l'ajuntament per l'alcaldessa i les empreses col·laboradores de la iniciativa. Els pares de la Carla han rebut un lot de productes de Catalana Occident i diversos comerços i empreses de la ciutat. El concurs és una propostade Cugat.cat.

La Carla va néixer el 6 de gener a l'idcSalud Hospital General de Catalunya. Aquest dimecres, l'alcaldessa, Mercè Conesa, li ha donat la benvinguda a la ciutat.

Mercè Conesa

Tenim aquest compromís amb la infància perquè som una ciutat que dóna suport als nens i a les nenes.


Els pares de la Carla, Jorge Herrera i Sandra Garrido, han agraït els regals rebuts i han qualificat la jornada com 'un dia especial per recordar'.

Jorge Herrera

És una alegria, és una cosa especial. Ho recordarem sempre.


El representant de Catalana Occident Jordi Janés ha destacat el compromís de l'empresa amb aquest concurs des de la seva primera edició.

Jordi Janés

Ens complau molt poder premiar les famílies i el primer santcugatenc.


Cugat.cat és l'organitzador d'aquest certamen, que enguany arriba a la seva 15a edició. El director del mitjà, Miquel Herrada, creu que aquest concurs serveix per arrelar els santcugatencs a la ciutat.

Miquel Herrada

Cugat.cat acumula 15 anys ajudant a arrelar els nous santcugatencs. Aquesta és una de les nostres funcions. Actes com aquest reforcen la comunitat.


La família Herrera Garrido s'ha emportat un lot de regals gràcies a les aportacions que fan l'Associació Sant Cugat Comerç (StC), l'Hotel Sant Cugat, Donna Centre d'Estètica, Eroski, Vins Noé, Punt Fresc, Pastisseria Sabat, Boy or Girl, Més Marcs i el setmanari 'Diari de Sant Cugat'. La iniciativa rep el patrocini del Grup Catalana Occident i la col·laboració de l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.