S'inicia l'asfaltat a Lluís Companys, Abella, Pau Vila, Castillejos i la rotonda del Chic


  • Comparteix:

Imatge actual del carrer d'Abella / Foto: Google Maps

Imatge actual del carrer d'Abella / Foto: Google Maps

Un conjunt d'obres de reparació d'asfaltat malmès començaran aquest dimecres i s'allargaran les properes setmanes en els carrers d'Abella i camí de Can Vernet, els carrers de Pau Vila i Castillejos, la rotonda del Chic i l'avinguda de Lluís Companys. Algunes de les actuacions comportaran talls de trànsit.

Carrer Abella i Camí de Can Vernet
Els treballs s'efectuaran entre aquest dimecres a divendres. Es tallaran tots dos carrers entre les nou del matí i les sis de la tarda. Els veïns no podran accedir als aparcaments en aquest horari.

Carrer de Pau Vila
Els treballs s’efectuaran aquest divendres a l'altura dels números 13-15. No es tallarà el trànsit perquè es donarà pas alternatiu.

Carrer de Castillejos
Els treballs s’efectuaran dilluns que ve en el tram situat entre els carrers de Santa Joaquima i Sant Martí. Es tallarà tot el carrer entre les nou del matí i les sis de la tarda. Els veïns no podran accedir als aparcaments en aquest horari.

Rotonda del Chic
Rotonda del Chic (rotonda entre la carretera de Vallvidrera i l’avinguda de Rius i Taulet). Es tracta d’una actuació en part d’aquesta rotonda que es durà a terme aquest divendres. No es tallarà el trànsit perquè es donarà pas alternatiu.

Avinguda de Lluís Companys
Els treballs s’efectuaran el dissabte 21 de febrer entre les vuit del matí i les sis de la tarda. Es tallarà tot el carrer, des de l’avinguda de Rius i Taulet fins a l’entrada del túnel de la plaça de Lluís Millet. Els veïns no podran accedir als aparcaments en aquest horari.

Aquestes actuacions estan incloses en una partida global de 242.000 euros que l’Ajuntament ha destinat a reparar asfalt malmès. Les obres són a càrrec d’Asfalt Augusta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.