Tres alumnes de l'escola Viaró participen a l'Olimpíada de Física


  • Comparteix:

L'escola Viaró ha participat a l'Olimpíada de Física / Foto: Viaró

L'escola Viaró ha participat a l'Olimpíada de Física / Foto: Viaró

Els alumnes de 2n de Batxillerat de l'escola Viaró Albert Cheto, Santi Mabres i Xavi Vallés han participat aquest divendres a la fase catalana de l'Olimpíada Internacional de Física. Prop de 180 estudiants han format part d'aquesta competició, que permetrà als guanyadors classificar-se per a la fase estatal del concurs.

La fase catalana de l'Olimpíada Internacional de Física està organitzada per la Societat Catalana de Física. En aquesta edició, els participants han hagut de resoldre diversos problemes de velocitats, massa, ones i densitats, entre d'altres. Les proves han avaluat la comprensió de les lleis de la física dels estudiants i els graus de maduresa i creativitat.

Les proves s'han dut a terme a les quatre demarcacions catalanes i els resultats s'anunciaran el 23 de febrer. Els 20 guanyadors es classificaran per a la fase estatal, que tindrà lloc del 10 al 13 d'abril a Madrid, i obtindran un lot de llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.