La Marxa Infantil del CMSC finalitza amb un gran èxit de participació i sense incidències destacades


  • Comparteix:

Aquest any s'ha unificat el recorregut de grans i petits

Aquest any s'ha unificat el recorregut de grans i petits

Èxit de participació a la 46ena edició de la Marxa Infantil de Regularitat que organitza el Club Myuntanyenc. La inestabilitat del temps no ha impedit que uns 1.700 nens i nenes d'entre 6 i 14 anys hagin participat en aquesta caminada, que enguany ha canviat el seu recorregut i ha travessat els paratges de la zona de Valldoreix, fins arribar a l'ermita de la Salut, on s'ha fet el dinar de germanor.

Un any més, Sant Cugat s'ha bolcat en la Marxa Infantil. Així ho demostraven les 850 parelles que han participat en aquesta caminada, i els milers de pares que han participat al dinar de germanor, que aquest any, i per primera vegada, s'ha fet a l'ermita de la Salut.

Tot i el temps inestable i les habituals incidències pròpies d'aquestes caminades, la Marxa s'ha desenvolupat amb tota normalitat. Així ho ha assegurat el coordinador de la iniciativa, Joan Carles Alayo, que ha assegurat que tant el nou recorregut com el fet de tornar a unir els itineraris de petits i grans han suposat tot un èxit.

Joan Carles Alayo

Ha anat molt bé, la gent estava contenta i han descobert la zona de la Salut. Ens ha agradat tant que farem la mateixa caminada amb els pares.


També els veritables protagonistes del dia s'han mostrat satisfets de com ha anat la jornada. Tant els participants més petits, que feien la marxa per primera vegada, com els més grans, han gaudit d'aquesta caminada pel mig del bosc, tot i que molts coincidien a destacar que el recorregut d'enguany ha estat més dur que en anteriors edicions.

Participants a la Marxa Infantil

És més cansat que l'any passat, però m'agrada passejar pel bosc i la natura.


Qui tampoc no ha faltat a la cita han estat els representants polítics de la ciutat. Per a l'alcalde, que ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a la Marxa, aquesta és una iniciativa molt arrelada a Sant Cugat i que promou valors importants com la convivència i el respecte a la natura.

Lluís Recoder

La Marxa promou molts valors: estimar la natura i respectar-la, la convivència, la competició sana amb els companys. Té molts continguts i tots positius.


De la seva banda, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, s'ha mostrat molt satisfeta que per primera vegada la Marxa hagi passat per Valldoreix, ja que segons assegura, aquesta és una bona manera de conèixer l'entorn natural d'aquesta zona.

Montserrat Turu

Ens ha fet molta il·lusió perquè és una bona ocasió perquè la gent de Sant Cugat conegui els paratges naturals de Valldoreix.


Cal destacar també que durant tot el dia, efectius de la policia local, Mossos d'Esquadra, Protecció Civil i Creu Roja han vetllat per garantir el correcte funcionament d'aquesta caminada de 15 quilòmetres.

Ara, només cal esperar fins a mitjans del mes vinent, quan es publicarà la llista de temps fets pels participants i se sabran els guanyadors d'aquesta edició. L'entrega de premis es farà el 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.