Una coordinadora d'entitats i l'Ajuntament programarà al Casal de Mira-sol


Temes relacionats

La taula de treball per marcar els usos del Casal de Mira-sol es crearà dimarts ( 3/jul/14)


  • Comparteix:

L'alcaldessa Mercè Conesa s'ha reunit amb les entitats de Mira-sol al casal del districte

L'alcaldessa Mercè Conesa s'ha reunit amb les entitats de Mira-sol al casal del districte

El Casal de Mira-sol disposarà d'una taula sociocultural formada per una quinzena d'entitats del districte i representants de l'Ajuntament per millorar la coordinació de les seves activitats, dins i fora de l'equipament municipal. Amb aquest punt participatiu es vol reforçar el teixit associatiu mirasolenc, potenciar el casal i detectar mancances que es puguin treballar al consell de barri i a l'Ajuntament.

La Taula Coordinadora Sociocultural de Mira-sol s'ha presentat aquest dilluns al casal del districte amb l'objectiu de coordinar les activitats de l'espai i potenciar-lo. Tal com ha explicat a Cugat.cat el president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel, la participació ciutadana i de les entitats millora gràcies a aquesta nova eina.

Josep Maria Àngel

Estàvem acostumats que l'Ajuntament decidia i nosaltres obeíem. Ara la nova orientació és de participació.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit aquest dilluns a una reunió amb les entitats que configuraran aquesta taula participativa, on ha destacat que són els veïns de Mira-sol els que hauran de definir el projecte de l'equipament.

Mercè Conesa

Els millors agents dinamitzadors de Mira-sol són les persones vinculades a les entitats i els veïns i veïnes.


Les entitats que conformen la coordinadora són Mira-sol Teatre, el Club d'Escacs Sant Cugat, la Subcomunitat Zona Comercial Mira-sol Centre, l'AMPA de l'Escola Catalunya, Mira-sol Fem Ambient, Gent Gran Mira-sol, APU Mas Gener, PFI-PTT Sant Cugat, l'Associació de Veïns Sant Joan Mira-sol, l'Associacions de Veïns de Can Mates, Dxoc Teatre, el Grup de Tertúlia Literària i el club de futbol Mira-sol Baco.


Resposta a una necessitat
La Taula Coordinadora Sociocultural de Mira-sol neix de la necessitat que els mirasolencs reelaborin el pla d'usos municipal, tal com va posar de manifest el director de l'àmbit de Serveis a les Persones, Xavier Fornells, en el consell de barri de juliol de l'any passat. En aquella reunió es va acordar la creació d'aquesta taula participativa, fet que els veïns van aplaudir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.