La música en femení capitalitza els actes del Dia de la Dona


  • Comparteix:

India Martínez és un dels plats forts dels actes del Dia de la Dona / Foto: Indiamartinez.es

India Martínez és un dels plats forts dels actes del Dia de la Dona / Foto: Indiamartinez.es

Els actes commemoratius del Dia Internacional de la Dona agafen cos a partir d'aquest diumenge amb una vintena d'activitats que s'allargaran fins al 8 de març. És una programació amb presència destacada de la música, com l'actuació solidària de Veus Femenines i India Martínez al Teatre-Auditori. També hi haurà propostes variades que aniran des de projecció de pel·lícules fins a mostres fotogràfiques.

El Dia Internacional de la Dona tindrà lloc el 8 de març, tot i que les activitats van començar dissabte passat, amb l'exposició 'Kurdes: la conquesta de l'espai públic', a la Biblioteca Central fins al 16 de març. El mateix equipament acollirà 'Contes del Kurdistan', a càrrec d'Esther Miñarro, el dissabte 28 de febrer.

El concert de la cantant India Martínez al Teatre-Auditori, amb entrades exhaurides, és un dels plats forts de les activitats que s'emmarquen dins del Dia Internacional de la Dona. Tindrà lloc el 7 de març. El mateix equipament acollirà el Concert Solidari de Veus Femenines 'Estimar no fa mal' aquest diumenge, en una activitat organitzada per 'La Vanguardia' i Centre Cultural. El Teatre-Auditori portarà també la música de Janine Johnson en un concert al seu vestíbul, el 19 de març.

El cinema també tindrà protagonisme en els actes commemoratius del Dia de la Dona. La pel·lícula de Terence Davies 'The Deep Blue See' es projectarà el 5 de març als Cinesa, en el Cicle de Cinema d'Autor. Per la seva banda, la Casa de Cultura presentarà el documental 'Un mismo cielo', de Laura Latorre i Miriam Herrero, el dia 13. Hi haurà més música, amb els poemes musicals de Pere Codó a la Casa de Cultura el 6 març i d'Esencia de Vida amb un concert de Gospel a l'Asamblea Cristiana Gilgal, el mateix 8 de març.

Les activitats del Dia Internacional de la Dona es completen amb la xerrada 'Dibuixant el gènere', a càrrec dels autors Gerard Coll-Plana i Maria Vidal i la inauguració de l'exposició de cartells de la commemoració, el 4 de març a l'Escola d'Art i Disseny. Per la seva banda, l'Espai Dterra inaugurarà l'exposició de la ceramista Rafaela Pareja 'Orgánicas' el 6 de març. La representació teatral de 'L'alè de la vida', de David Hare, arribarà el 8 de març al Teatre de Mira-sol.

A més, el Museu del Tapís Contemporani inaugurarà una exposició de tapissos de Rosaria Gallifa, que es podrà visitar fins al 12 d'abril, i organitzarà una jornada de portes obertes el mateix Dia Internacional de la Dona, el 8 de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.