Tots els instituts de Sant Cugat visitaran el Mini- Saló de l'Ensenyament


  • Comparteix:

Àngels Solé ha vist de prop el servei del Mini- Saló

Àngels Solé ha vist de prop el servei del Mini- Saló

Èxit de participació en la jornada inaugural del Mini Saló de l'Ensenyament per on, per primer cop, desfilaran tots els alumnes de quart d'ESO dels instituts de Sant Cugat. El servei, que romandrà obert a la Casa de Cultura fins el dia 30, té l'objectiu d'assessorar alumnes i pares sobre les linees currículars dels centres i les opcions de batxillerat.

Des de fa més de 6 anys, professionals d'Educa Web s'encarreguen d'orientar als alumnes sobre quin és l'itinerari formatiu que han de seguir per cursar una carrera o quins són les altres alternatives educatives. De la mà del Mini-Saló de l'Ensenyament, la majoria d'aquests dubtes queden resolts gràcies a una atenció personalitzada que reben els alumnes, però també els pares que es passen per la Casa de Cultura.

Montse Oliveras, coordinadora d'Educa Web, ha explicat que els estudiants no venen amb una idea clara sobre el seu futur professional. Pel que fa als pares, la tutora diu que estan massa preocupats per les oportunitats laborals dels estudis que escollin els fills:

Montse Oliveras



Enguany, per primera vegada, el Mini Saló de l'Ensenyament acollirà la visita dels alumnes de quart d'ESO de tots els IES del municipi. Un indicador que demostra la bona salut del servei, segons la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé:

Àngels Solé

És un servei que ja està molt assentat, encara que no plenament. És mmolt important com les escoles incorporen els alumnes en aquesta part de la seva formació


Grups d'estudiants de l'IES Arnau Cadell han omplert en els horaris de matí i tarda l'aula que el Mini-Saló té a la Casa de Cultura. La majoria d'ells esperen que aquest servei els obri els ulls sobre els estudis que volen realitzar:

Estudiants

Ens ajudem a saber què hem de triar


El Mini-Saló d'Ensenyament estarà funcionant a la Casa de Cultura fins el 30 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.