L'escola l'Olivera apropa la ciència a l'alumnat amb una setmana temàtica


  • Comparteix:

Els 450 alumnes d'educació infantil i primària de l'escola pública l'Olivera participen aquesta setmana en la 4a Setmana de la Ciència. Durant cinc dies, les aules del centre es converteixen en els petits laboratoris d'una quarantena de pares científics i investigadors. El tema central de l'edició d'enguany és l'espai i l'astronomia, però també s'hi faran tallers relacionats amb altres disciplines com la meteorologia, la biologia, la física i la geologia.

La directora de l'escola, Judith Pinó, assegura que aquesta setmana temàtica és una de les activitats preferides dels alumnes i agraeix la implicació dels pares que imparteixen els tallers científics.

Judith Pinó

Volem aprofitar que a l'escola hi ha molts pares científics i investigadors per fer ciència i veure maneres diferents de treballar el dia a dia.


La Paula López és mare de dos alumnes de l'escola l'Olivera i treballa en un institut de recerca. Des de la primera edició, ofereix un taller de salinitat cada any i admet que és una experiència positiva per als pares, alumnes i professors.

Paula López

Des del primer any que hi col·laboro. He engrescat els meus companys i companyes per venir a fer tallers.


Enguany, el tema principal és l'espai i s'hi faran tallers sobre el sistema solar, l'astronomia i els coets. A més, es mantenen una trentena de tallers de disciplines variades com la meteorologia, la biologia, la física i la geologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.