Ja es coneixen els finalistes als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la gala d'entrega de premis

Moment de la presentació de la gala d'entrega de premis

Ja s'ha donat a conèixer la desena de finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat. L'escola El Pinar, Lectures a la Fresca, Handbol Sant Cugat, el Rotary Club, Mira-sol Teatre, Sant Cugat Creix, Club Golf de Sant Cugat, la comissió de Gitanes, Mira-sol Fem Ambient i Llibreria Paideia optaran als cinc premis, que es donaran el dimarts 10 de març al Teatre-Auditori.

Les tres candidatures amb més vots populars han estat per aquest ordre:

Escola El Pinar és una de les més antigues de Sant Cugat i celebra aquest any el seixantè aniversari de la seva fundació.

Lectures a la Fresca organitzades per l'entitat Els Amics de Pedra i Sang opta al guardó per una dècada de vida amb unes lectures dramatitzades que s'han convertit en un referent teatral a Sant Cugat.

Handbol Sant Cugat per tancar al maig amb tres títols, juntament amb dos ascensos aconseguit amb els campionats de Lliga Catalana del sènior A i de Segona Catalana amb el sènior B

Les altres set candidatures són:

Rotary Club pel seu 25è aniversari i per ser una entitat molt activa que destaca pel treball a favor de la comunitat i les entitats socials de Sant Cugat

Mira-sol Teatre acumulen 25 anys fent teatre amateur a la ciutat i dinamitzant socialment el barri de Mira-sol.

Sant Cugat Creix és una nova associació formada pel Club de Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Sant Cugat i Club Voleibol Sant Cugat per sumar esforços en moments de crisi i exemplificant el canvi de paradigma organitzatiu.

Club de Golf Sant Cugat celebra el centenari i és un dels més antics de tot l’Estat. Per aquest camp han passat golfistes de la talla de Seve Ballesteros, Txema Olazábal i Sergio García.

La comissió de Gitanes ha aconseguit al 2014 el rècord de participació en el ball amb 120 parelles, opta al premi per fomentar el coneixement, ensenyament i pràctica de la cultura popular en tots els estrats de la societat santcugatenca.

Mira-sol Fem Ambient per promoure la innovació social, la intergeneracionalitat, l'arrelament al barri, el debat permanent sobre el medi ambient, la cultura la programació i activitats del casal del districte i la inclusió.

Llibreria Paideia és la llibreria degana de Sant Cugat. Durant dècades, ha exercit de guia i prescriptora per a moltes generacions de lectors santcugatencs, que han trobat a la Paideia un espai literari de referència a Catalunya.

En total, hi ha hagut 1.835 vots en urna i per Internet. Aquest divendres, es reunirà el jurat per decidir els cinc guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.