La Marxa ampliarà la donació a Creu Roja amb més implicació de La Caixa


  • Comparteix:

La 57a edició de la Marxa Infantil del Club Muntanyenc (CMSC) ampliarà la donació al projecte Aliança Humanitària Alimentació Infantil de Creu Roja. Això és possible gràcies a una major implicació de l'Obra Social La Caixa, que ha anunciat que donarà a l'entitat benèfica el doble del que recapti l'organització. La Marxa Infantil se celebrarà el 12 d'abril amb un recorregut inèdit i les inscripcions es podran efectuar a partir del 2 març. El CMSC espera com a mínim repetir l'èxit de l'any passat, amb 1.300 parelles participants.

El CMSC ha presentat aquest dimarts la 57a edició de la Marxa Infantil de Regularitat, que enguany presentarà un recorregut inèdit, que passarà per zones com la vall de Can Gordi, la rambla de Can Bell i el Mas del Bosc, com va avançar Cugat.cat. La pausa per esmorzar es farà enguany a la zona de la pedrera. L'organització espera repetir l'èxit de l'any passat, amb 1.300 parelles participants, tot i que ha suprimit la categoria juvenil per falta d'inscripcions. Així, els joves de 13 i 14 anys que hi vulguin participar hauran de fer-ho en la categoria infantil.

El vicepresident del Club Muntanyenc, Alfredo Arechavala, ha destacat que la marxa vol transmetre els mateixos valors de respecte a la natura que tenien en la primera edició.

Alfredo Arechavala

Hem d'intentar que sigui una marxa molt sostenible, on es respecti la natura, perquè som molts els que estem a Collserola.


La Marxa Infantil se celebrarà el 12 d'abril i, en cas que s'hagués d'ajornar, tindria lloc el 26 d'abril. Les inscripcions es podran efectuar a partir del 2 de març a través d'Internet i tindran un preu de 13 euros, 11 per als socis del CMSC.

El cartell de la 57a Marxa Infantil
Martina Rojas, alumna de 10 anys de l'escola Àgora, ha estat la guanyadora del concurs de dibuixos per al cartell de la 57a Marxa Infantil. Per la seva banda, Aida Ortega, alumna de 7 anys de l'Escola Collserola, ha dissenyat el dibuix que apareixerà a les samarretes que lluiran els marxaires. Els dos dibuixos guanyadors s'han triat en un concurs on han participat 1.205 nens i nenes de les escoles de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.