Segon dia de vaga dels universitaris contra el decret 3+2


  • Comparteix:

Les estudiants protesten contra la reforma proposada per Wert / Foto: ACN

Les estudiants protesten contra la reforma proposada per Wert / Foto: ACN

La primera jornada de mobilització dels estudiants en contra del decret 3+2 del ministre Wert no ha afectat l'activitat acadèmica de les universitats públiques catalanes, ha assegurat la Secretaria d'Universitats i Recerca, que ha recollit les dades d'arreu del territori. La vaga s'allarga aquest dijous i els sindicats d'estudiants convocants confien que hi haurà més seguiment.

Només a la Universitat de Barcelona (UB), amb la tancada d'un grup d'estudiants, s'ha fet notar el malestar entre el col·lectiu per aquesta darrera mesura que afectarà els alumnes a partir de 2017.

La convocatòria d'aquest dimecres ha estat del Sindicat d'Estudiants, mentre que el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), amb més força a les aules catalanes, i l'Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) centrava la protesta únicament en dijous. Les mobilitzacions dels joves han trobat el suport dels diferents sindicats, CCOO, UGT, i del COS, que també ha convocat el professorat i el PAS de la UB.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.