Els Amics de la Unesco centren el març en el periodisme i les noves tecnologies


  • Comparteix:

La periodista Carme Colomina oferià una conferència

La periodista Carme Colomina oferià una conferència

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat proposen un març sobre periodisme i noves tecnologies de la informació. Les activitats començaran dimecres de la setmana vinent amb la conferència de la periodista santcugatenca Carme Colomina, que parlarà de 'periodisme fràgil'. Els també santcugatencs Víctor Alexandre i Jordi Puigneró se sumaran al cicle de xerrades del mes.

La periodista del diari 'Ara' Carme Colomina encetarà el nou cicle dels Amics de la Unesco amb una conferència que parlarà sobre la fragilitat del periodisme. La també membre del consell d'administració de Cugat.cat i professora universitària oferirà la xerrada a les set del vespre a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

Les conferències continuaran dimecres 11 de març, a la mateixa hora i lloc, i l'oferirà l'escriptor Víctor Alexandre que parlarà sobre el periodisme i el cinema. Li agafarà el relleu el director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el santcugatenc Jordi Puigneró. El també regidor de CiU a l'Ajuntament parlarà de les TIC com a infraestructures d'Estat del segle XXI, dijous 19 de març a dos quarts de vuit del vespre, al Sant Cugat Trade Center.

L'associació cultural també ha programat una sessió de cinefòrum sobre la pel·lícula 'The good son'. La projecció es farà el dimecres 25 de març a les set del vespre a l'ANC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.